Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd
 • Home>
 • Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd
 • Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Importeur
  Exporteur
  Verkoper
  Grote Markt: Noord-Amerika
  Zuid-Amerika
  West-Europa
  Oost-Europa
  Oost-Azië
  Zuidoost-Azië
  Midden-Oosten
  Afrika
  Oceanië
  Wereldwijd
  Merken: AOSHUO
  Aantal werknemers: 30~50 mensen
  Opgericht Jaar: 2009
  Export pct: 80% - 90%
  Beschrijving bedrijf
  De Routerco. van Qingdaoaoshuo CNC, Ltd is één gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop, de dienst als één van de belangrijkste producten van high-tech enterprise.the met inbegrip van: CNC de snijmachine, de machine van de Houtbewerkingsgravure, de machine van de Lasergravure, de producten de houtbewerking behandelen, de houten deuren, kabinetten, de reclame, de ambachtgiften, de architecturale modellen, elektronika, CAD/CAM industriële vorm, techniekdecoratie, embleemtekens, en andere industrieën die, hebben de reeks van productendiversiteit van voordeel gevormd.


   

  Zoals zich specialiseert in de productie van CNC materiaalvervaardiging, gingen wij ISO9001 over: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en de Europese Unie de veiligheidscertificatie van Ce.

   

  Wij bieden van ganser harte klanten de goede naverkoopdienst aan, met inbegrip van productontwerp, productinstallatie, product opleiding, productonderhoud, enz. Voorzie klanten van belangrijke technologie, kwaliteit en betrouwbare producten en de volledige technologieoplossingen, de achtervolging van maximumklantentevredenheid is ons de dienstprincipe.

   

  De Routerco. van Qingdaoaoshuo CNC, Ltd Producten is verdeeld om grote steden in het land, de productenuitvoer naar Europa en de Verenigde Staten, Rusland, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en andere landen en regio's te erkennen, en met zijn uitstekende kwaliteit, wonnen de goede prestaties en de prima dienst de goedkeuring van de klanten.


   

  Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd
  Certificaat
  Standaard:
  Aantal:
  Uitgiftedatum :
  Vervaldatum :
  Scope / Range:
  Uitgegeven door :
  Oproepen ons
  Contactleverancier
  Contacteer ons